Soms krijgen wij de opmerking “hoort dit bij de regio” of “wat moet ik met deze informatie”. Digitaalburg is ruim 13 jaar geleden met een nieuwssite gericht op de gemeente Aalburg. Langzamerhand is dat uitgegroeid naar wat nu de gemeente Altena is, de Bommelerwaard en de Langstraat, en om nog verder te gaan als Rivierengebied.

Trouwe lezers zullen vast opgemerkt hebben dat we nu naar buitenkomen als nieuwsbrenger voor Midden Nederland. Maar betekent dit dat wij onze vertrouwde regio verlaten. Het antwoord daarop is kort: NEE.

Een van de redenen waarom wij dit gedaan hebben is omdat wij gemerkt hebben dat er enorm veel belangstelling is voor 112 gerelateerde berichten, die verder reiken da onze regio. Mede daarom hebben wij sinds kort ook een Facebookpagina met berichten die alleen maar verwijzen naar 112 berichten.  Klik maar eens op:

website klik hier eens op

Als je onze voorpagina bezoekt zie je dat onderaan alle berichten een verwijzing staat voor welk gebied of onderwerp het bericht bedoeld is. Soms zie je meerdere raakvlakken, dus iedereen kan in een oogopslag zien of het bericht interessant is.

En bij heel belangrijk nieuws kan het zelfs zo zijn dat wij nationaal of zelfs internationaal nieuws publiceren. En wat misschien ook wel leuk is, soms komen wij opmerkelijk nieuws tegen dat we de lezers niet willen onthouden.

Op deze manier hopen wij wat meer duidelijkheid te geven in soms een wirwar van berichten.